19/12/11

(2011) Reabilitarea defibrilatoarelor din dotarea autospecialelor de interventie fara capacitate de transport, din cadrul SMURD Bucuresti

Descriere: In prezent, tehnica de interventie SMURD Bucuresti este alcatuita din 20 de ambulante de prim-ajutor, 5 ambulante de terapie intensiva mobila, 1 ambulanta de terapie intensiva mobila nou-nascuti, 1 masina a medicului de urgenta, 12 autospeciale de iluminat si descarcerare, 1 autospeciala de suport logistic, 2 autospeciale de interventie la dezastre, accidente colective si calamitati si 5 autospeciale de transport victime multiple.

Intregul dispozitiv este dispus in 17 subunitati de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti.

Defibrilatoarele ce intra in dotarea autospecialelor de interventie rapida fara capacitate de transport, au necesitat o reabilitare pentru a functiona, in parametrii normali, in cadrul activitatii de interventie.

Avand in vedere lipsa fondurilor bugetare pentru reparatia solicitata a fost adresata cererea de finantare anexata, din partea Departamentului UPU-SMURD Bucuresti din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti.

BUGET PROIECT: 65.472 lei