07/04/11

(2010) Dotarea cu mobilier si echipamente electronice si electrocasnice a Centrului pentru formare si pregatire in descarcerare si asistenta medicala de urgenta in cadrul ISU Sibiu.

Descriere: Dotarea cu mobilier si echipamente electronice a Centrului pentru formare si pregatire in primul-ajutor calificat si descarcerare din cadrul ISU Sibiu.

Imagine centru Sibiu

In luna septembrie 2010, Consiliul director al Fundatiei pentru SMURD a aprobat alocarea sumei de 130.000 RON, din fondurile stranse in cadrul campaniei pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, desfasurata in anul 2010, pentru amenajarea Centrului de formare si pregatire in primul-ajutor calificat si descarcerare din cadrul ISU Sibiu.  

Imagine centru Sibiu

Totodata, pentru finalizarea lucrarilor a fost necesara dotarea si utilarea spatiilor nou create, in vederea functionarii centrului de formare conform criteriilor de acreditare impuse.

Imagine centru Sibiu

Lucrari propuse si finantate de Fundatia pentru SMURD:

1. Dotarea cu mobilier;

2. Dotarea cu echipamente electrocasnice;

3. Dotarea cu echipamente IT;

Imagine centru Sibiu

Obiective specifice: Operationalizarea centrului de pregatire prin finalizarea lucrarilor, dotarea spatiilor cu bunurile necesare desfasurarii activitatii de formare si pregatire a personalului paramedical pentru acoperirea nevoilor judetelor: Sibiu, Brasov, Alba.

Concluzii: Necesitatea acestei investitii este datorata faptului ca Centrul de instruire de la Sibiu va acoperi si necesitatile judetelor Brasov si Alba in materie de personal paramedical, venind astfel in sprijinul Centrului de la Târgu-Mures.

BUGET TOTAL: 52.840 RON