16/01/10

(2009) Reintroducerea masinii de interventie a medicului de urgenta, in cadrul activitatii medicale a SMURD Bucuresti.

Descriere: Efectuarea lucrarii de reabilitare, intr-un service autorizat, a masinii de medic de urgenta, modelul Nissan Pathfinder, in vederea reintegrarii autovehiculului in sistemul de interventie medicala din zona de responsabilitate a SMURD Bucuresti.

Prin plata diferentei de plata neacoperite de asigurator a fost evitata blocarea activitatii de interventie pentru o perioda mai lunga de timp.

Masina de medic

SUMA NECESARA: 10809 RON

Obiective: Masina de medic de urgenta asigura interventia medicala rapida in aria de responsabilitate SMURD din zona centrala a orasului Bucuresti. Absenta acestui autovehicul, ce are rolul de masina de prima interventie precum si de sprijin pentru echipajele de prim ajutor, ar fi afectat activitatea de interventie medicala in zona de responsabilitate specificata mai sus. Totodata trebuie mentionat ca autovehiculul  functioneaza si ca masina de coordonare regionala pentru zona SMURD 5 (Bucuresti – Ilfov).

Activitati: Efectuarea reparatiilor pentru punerea in functiune si imbunatatirea sistemului de comunicatii existent pe masina rapida de interventie.