18/08/11

Informatii privind participarea la Congresul Mediteranean de Medicina de Urgenta Kos, 10 – 14 septembrie 2011

FORMALITATI: URGENT! Pentru persoanele care au un pasaport valabil in conditiile de mai sus: Va rugam sa ne transmiteti, pana cel tarziu luni 5 septembrie 2011, numarul si seria pasaportului pentru formalitati, pe adresa: office@fundatiapentrusmurd.ro.

Asigurare de calatorie: fiecare participant isi va realiza pe propria raspundere asigurarea de sanatate si storno.

TRANSPORT: UPDATE: Deplasarea catre Kos se va efectua cu autocarul iar plecarea va fi din Bucuresti, in data de 9 septembrie, dimineata la orele 04.00, din zona Garii de Nord, vis-a-vis de intrarea de la „coloane”, in fata Ministerului Transporturilor. Vezi AICI harta.

Ora matinala se datoreaza distantei lungi si necesitatii de ajunge in timp util la singurul feribot din Bodru catre Kos, disponibil, in data de 10 septembrie a.c., la ora 9 am.

Traseul este prin Bulgaria si Turcia si de aceea sunt necesare pasapoarte, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara .

Durata transport estimat, in functie de traficul rutier si formalitatile vamale: Bucuresti – Bodrum: minim 22 – 23 ore.

Durata transport feribot Bodrum – Kos: 1 ora. 

CAZARE SI PARTICIPARE CONGRES:

Pe durata congresului participantii vor fi cazati la Hotel Maritina Kos (va fi asigurata cazarea cu mic dejun inclus). Mai multe informatii despre hotel AICI.

Totodata va fi prevazut si transportul zilnic cu autocarele, dimineata intre hotel si locatia conferintei, Kos International Congress Centre, iar dupa-amiaza, la finalul fiecarei sesiuni zilnice, intoarcerea la hotel.

Sosirea in Romania va fi in data de 15 septembrie, in Bucuresti, cu plecare din Kos, in data de 14 septembrie, dupa-amiaza.

Mai multe detalii in legatura cu programul conferintei se gasesc pe internet la adresa: http://www.emcongress.or/2011/ 

Fundatia pentru SMURD