07/25/12

Safety Broker de Asigurare București și Fundația pentru SMURD – “Împreună salvăm vieți”

Bucureşti – 24 iulie 2012

Safety Broker de Asigurare Bucureşti, sponsorul oficial al Campaniei S.M.U.R.D. România „Împreună Salvăm Vieți”, are plăcerea să anunțe faptul că în primele trei luni care s-au scurs de la lansarea campaniei au fost încheiate 60.199 polițe de asigurare non-viață, ceea ce înseamnă că astăzi, 24 iulie a.c., în conturile Fundației pentru S.M.U.R.D. – Târgu-Mureş a intrat suma de 60.199 lei RON.

Safety Broker de Asigurare Bucureşti mulțumeşte pe această cale tuturor persoanelor care au ales să încheie polițe de asigurare prin intermediul Safety Broker, sprijinind, în acest fel, activitatea specifică, prespitalicească, desfăşurată de Fundația S.M.U.R.D.

Safety Broker de Asigurare şi Fundația pentru S.M.U.R.D. au lansat campania „Împreună salvăm vieți”, care se desfăşoară în perioada 1 aprilie 2012 – 31 martie 2013. Un leu din fiecare poliță de asigurare încheiată la Safety Broker va merge în conturile Fundației pentru S.M.U.R.D. Plata sumelor acumulate în urma acestei campanii se va face trimestrial, în cadrul conferințelor de presă organizate de Safety Broker, cu sprijinul SC Mistraz Consultanță SRL.

Fundația pentru S.M.U.R.D., prin promovarea transparenței şi profesionalismului, susține, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare şi Descarcerare (SMURD). Misiunea Fundației pentru SMURD este să îmbunătățească calitatea vieții persoanelor care locuiesc şi muncesc în România, prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical şi tehnic de urgență şi prim ajutor. Fundația pentru SMURD funcționează în mod independent, fără să obțină profit, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistență medicală, tehnică de urgență şi prim ajutor puternic. Fundatia pentru SMURD este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 2006.

Despre SAFETY Broker

SAFETY Broker a realizat în semestrul 1 al anului 2012 un volum de prime intermediate de 15,11 mil. EUR, în creştere cu 40 % raportat la aceeasi perioada a anului 2011.

În perioada menționată, asigurările auto şi property au generat însumat 96,15% din afacerile companiei. Astfel, portofoliul SAFETY Broker a fost alcătuit în proporție de

– 62,12% din asigurări RCA, 

– 24,68% – asigurări auto CASCO, 

– 8,21% – asigurări de incendiu şi calamități naturale, respectiv 

– 2,19% – asigurări de daune la proprietăți.

SAFETY Broker este una dintre cele mai dinamice companii din piața românească de profil, la sfarsitul anului 2011 reusind sa intre in top 5 companii de profil, la nivel national. Companie independentă cu un capital integral românesc, SAFETY Broker şi-a extins activitatea la nivel național printr-un propriu concept de franciză de retail în asigurări.