09/11/12

Comunicat privind inscrierea la cel de-al VII-lea Congres European de Medicina de Urgenta EUSEM 2012, 1-6 octombrie 2012

Fundatia pentru SMURD va sponsoriza participarea unui numar de 80-100 de persoane la cel de-al VII-lea Congres European de Medicina de Urgenta, ce se va desfasura in Antalya, Turcia, in perioada 1-6 octombrie 2012.

Persoanele carora se adreseaza acest sprijin sunt medici rezidenti, asistenti medicali, paramedici, studenti, medici specialisti si medici primari care nu au beneficiat in ultimii doi ani de acest tip de sponsorizare din partea Fundatiei pentru SMURD sau a Societatii de Medicina de Urgenta Catastrofa din Romania. Un alt criteriu de departajare determinant este depunerea unei lucrari la acest congres. Importante mai sunt: activitatea de voluntariat desfasurata, cunoasterea limbii engleze, specialitatea si, nu in ultimul rand, recomandarile primite. 

Sponsorizarea va include:

  • transportul cu autocarul pe ruta Bucuresti-Istanbul-Antalya si retur (transportul dureaza aprox. 20 ore si se efectueaza in mod continuu, cu pauze de refacere de aprox. 25 minute).
  • cazarea cu mic-dejun inclus, pe durata Congresului, in perioada 1-6 octombrie 2012;
  • taxa de participare in valoare de 250 EUR.

In acest sens, pentru inscriere, va rugam sa completati formularul disponibil pe pagina de internet a fundatiei si AICI si sa il transmiteti la adresa de e-mail: office@fundatiapentrusmurd.ro pana la 18 septembrie 2012.

Pentru nelamuriri sau mai multe informatii, rugam transmiteti un email la adresa: tiberiu.fechete@fundatiapentrusmurd.ro