08/30/13

Informatii transport MEMC 2013

!!!! UPDATE – Lista actualizata cu selectia pentru MEMC 2013 poate fi descarcata de AICI. 

!!! In ceea ce priveste formalitatile de inregistrare, daca nu ati primit pe emailul de contact, o confirmare de la organizatori (MEMC 2013), va rugam sa ne scrieti pentru a anunta mai departe. In aceasta situatie, participantii respectivi se vor inscrie direct la Congres. Mentionam ca a fost facuta o inregistrare de grup pentru toti participanti, organizatorii au primit numele dvs., iar procedura de transmitere a codului de bare a fost realizata doar pentru simplificarea procesului de inregistrare directa la Congres.

Transportul la MEMC 2013 se va realiza cu autocarul dupa cum urmeaza:

1. un autocar pe ruta Bucuresti – Arad – Pecs – Maribor – Liubliana – Nordul Italiei – Marseille si retur.

Autocarul din Bucuresti va pleca la ora 22.00 de la Gara de Nord, din zona “coloane” (harta AICI) si va avea, pentru recunoastere, un banner “SMURD”. Urmatoarea oprire va fi in Sibiu, la aprox. ora 02.00 – 03.00, loc de intalnire pe autostrada, la intrare sau iesire din Sibiu. In continuare, va urma Deva, la ora aprox. 04.30, loc de intalnire benzinaria Petrom de pe partea dreapta la intrarea in Deva. Urmatoarea oprire va fi in Arad, la aprox. ora 06.30 – 07.00, loc de intalnire pe strada principala, la intrare sau iesire din Arad.

Pentru a evita neintelegerile si a respecta traseul stabilit, va rugam sa anuntati din timp si sa discutati cu privire la locatia exacta in care veti urca in autocar, direct cu soferul. Date de contact sofer autocar Bucuresti: Tabacu Adrian, tel: 0720.251.684.

2. un autocar pe ruta Targu Mures – Budapesta – Slovenia – Nordul Italiei – Marseille si retur.

Autocarul din Targu Mures, va pleca la ora 19.00, din parcarea auto a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures, str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 50 (harta AICI), si va avea, pentru recunoastere, un banner “SMURD”. Urmatoarea oprire va fi in Cluj, la aprox. ora 21.00, loc de intalnire la benzinaria Mol (imediat dupa sensul giratoriu de langa Observator). In continuare va urma Oradea, la ora aprox. 23.30, loc de intalnire in autogara.

Pentru a evita neintelegerile si a respecta traseul stabilit, va rugam sa anuntati din timp si sa discutati cu privire la locatia exacta in care veti urca in autocar, direct cu soferul. Date de contact sofer autocar Targu-Mures: tel: 0757.187.517.

Autocarul va trece prin Ungaria – Slovenia – Croatia. In zona orasului Zagreb se va face o oprire de 1 noapte pentru odihna la hotel. In data de 8 septembrie, autocarul va continua traseul spre Nordul Italiei – Marseille.

O lista cu repartizarea pe hoteluri din Marseille a fost inaintata transportatorului si persoanelor de contact din autocare.

Pentru cazare si formalitati vamale este nevoie de un act de identitate (CI/BI sau pasaport). Plecarea din Marseille va fi in data de 11 septembrie, dupa-amiaza.


Fundatia pentru SMURD