08/11/13

Comunicat privind selectia participantilor la Congresul Mediteranean de Medicina de Urgenta, Marseille, 8-11 septembrie 2013

In cadrul preselectiei initiate pentru participarea la Congresul Mediteranean de Medicina de Urgenta, ce se va desfasura la Marseille, Franta, in perioada 8-11 septembrie 2013, au fost primite aproximativ 200 de formulare de inscriere.

Dupa efectuarea selectiei publicam mai jos lista cu medicii rezidenti, studentii, medici specialisti, medici primari, asistenti medicali si paramedicii, alesi pentru a participa la acest congres.

!!!! UPDATE – Lista actualizata cu selectia pentru MEMC 2013 poate fi descarcata de AICI.

Primul criteriu de departajare a fost ca persoana selectata sa nu fi beneficiat in ultimii doi ani de o sponsorizare, din partea Fundatiei pentru SMURD, pentru participarea la o alta conferinta europeana sau internationala iar un alt criteriu hotarator a fost depunerea unei lucrari la acest congres. In ordine, au urmat criteriile privind specialitatea, activitatea de voluntariat desfasurata, limbile straine cunoscute si nu in ultimul rand, recomandarile primite.

Mentionam ca au fost alesi majoritatea medicilor rezidenti si studentii care au aplicat. Au fost selectati rezidentii din anii terminali sau cei cu o buna activitate, urmand ca cei care nu au beneficiat anul acesta de finantare sa fie inclusi in programul de anul viitor.

De asemenea a fost stabilit un numar maxim pentru medicii primari, medicii specialisti, asistentii medicali si paramedicii care vor participa la aceasta conferinta si, pe baza recomandarilor si a criteriilor mai sus mentionate, a fost efectuata selectia. 

Transportul pana si de la Marseille va fi asigurat cu autocarul (transferul va avea si o perioada de pauza de o noapte la un hotel de pe traseu, pentru odihna participantilor). Pentru formalitatile vamale si de cazare este necesara doar cartea de identitate valabila.

In continuare, pe pagina de internet a Fundatiei vom afisa mai multe detalii cu privire la transportul, cazarea si alte informatii privind desfasurarea Congresului Mediteranean de Medicina de Urgenta de la Marseille.

Fundatia pentru SMURD