06/09/21

Curs Mechanical ventilation: beyond basic (Ventilație mecanică avansată)

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În perioada 15-16 Iulie 2021 va avea loc la Târgu-Mureș, în Centrul Național de Formare în Medicină de Urgență și Dezastre, cursul de  Mechanical ventilation: beyond basic  (Ventilație mecanică avansată). Cursul este o continuare al celui de Basic ICU (terapie intensivă de bază) și se adresează rezidenților de an mare și medicilor specialiști/primari în medicină de urgență/ATI, care au cunoștințe de bază în ventilația mecanică.

Cursul include prezentări teoretice și ateliere practice, iar cu o lună înaintea cursului, participanții vor primi un manual de curs, care trebuie parcurs și vor susține un test on line pre-curs.

Mai multe detalii despre curs pot fi găsite accesând link-ul https://www.aic.cuhk.edu.hk/web8/BASIC%20MV.htm

Pentru informații suplimentare si înscriere persoana de contact este dr. Truta Sorana

Email: struta@smurd.ro

Taxa de curs este de 450 RON și include materialele de curs, pauzele de prânz și de cafea.