05/07/21

Curs Basic ICU (Terapie Intensiva de baza)

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În perioada 10-11 iunie 2021, va avea loc la Târgu-Mureș, în Centrul Național de Formare în Medicină de Urgență și Dezastre, cursul de Basic ICU (Terapie Intensivă de bază). Cursul se adresează rezidenților și medicilor specialiști/primari în medicină de urgență/ATI cu mai puțină experiență în terapie intensivă.

Cursul include prezentări teoretice și ateliere practice în proporție de 1:1. Temele discutate se referă la evaluarea pacientului critic, ventilația mecanică, monitorizare, șoc, insuficiență respiratorie, traumă, interpretarea gazelor arteriale, tulburări metabolice, resuscitare, analgezie-sedare etc.

Cu o lună înaintea cursului, participanții vor primi un manual de curs și accesul la o aplicație pentru telefon mobil/tabletă (include unele prezentări, manual de curs, algoritmi), care trebuie parcurse și vor susține un test on line pre curs.

Mai multe detalii despre curs pot fi găsite accesând link-ul https://www.aic.cuhk.edu.hk/web8/BASIC.htm

Numărul maxim de participanții este de 16.

Pentru informații suplimentare și înscriere persoana de contact este dr. Truța Sorana

Email: struta@smurd.ro

Taxa de curs este de 400 RON și include materialele de curs, pauzele de prânz și de cafea.