08/18/11

Comunicat privind selectia participantilor la Congresul Mediteranean de Medicina de Urgenta, Kos, 10-14 septembrie 2011

Pentru participarea la Congresul Mediteranean de Medicina de Urgenta, ce se va desfasura in Kos, Grecia, in perioada 10-14 septembrie 2011, au fost primite aproximativ 210 formulare de inscriere.

Dupa efectuarea selectiei publicam mai jos lista cu medicii rezidenti, studentii, paramedicii, asistentii medicali, medicii specialisti si primari alesi pentru a participa la acest congres.

UPDATE: Datorita unor informatii completate gresit de catre unii dintre participanti, lista persoanelor selectate a fost modificata.

Descarcati de AICI lista de participanti actualizata.

Primul criteriu de departajare a fost ca persoana selectata sa nu fi beneficiat in ultimii doi ani de o sponsorizare, din partea Fundatiei pentru SMURD, pentru participarea la o alta conferinta europeana sau internationala iar un alt criteriu hotarator a fost depunerea unei lucrari la acest congres.

In ordine, au urmat criteriile privind activitatea de voluntariat desfasurata, limbile straine cunoscute, specialitatea si, nu in ultimul, recomandarile primite.

Mentionam ca au fost alesi majoritatea medicilor rezidenti si studentii care au aplicat, cu exceptie in cazul centrelor de la care am primit un numar foarte mare de formulare de la medici rezidenti. In aceasta situatie a fost stabilita o limita de 6 locuri/centru, fiind selectati rezidentii din anii terminali sau cei cu o buna activitate, urmand ca cei care nu au beneficiat anul acesta de finantare sa fie inclusi in programul de anul viitor.

De asemenea a fost stabilit un numar maxim pentru asistentii medicali si medicii specialisti si primari care vor participa la aceasta conferinta si, pe baza recomandarilor si a criteriilor mai sus mentionate, a fost efectuata selectia.

In continuare, pe pagina de internet a Fundatiei vom afisa mai multe detalii cu privire la transportul, cazarea si alte informatii privind desfasurarea Congresului Mediteranean de Medicina de Urgenta de la Kos.

Fundatia pentru SMURD