06/28/11

Comunicat privind inscrierea la cel de-al VI-lea Congres Mediteranean de Medicina de Urgenta, 10 – 14 septembrie 2011

Fundatia pentru SMURD va sponsoriza participarea unui numar de 80-100 de persoane la cel de-al VI-lea Congres Mediteranean de Medicina de Urgenta, ce se va desfasura la Kos, Grecia, in perioada 10-14 septembrie 2011.

Persoanele carora se adreseaza acest sprijin sunt medici rezidenti, asistenti medicali, paramedici, studenti precum si medici specialisti si primari care nu au beneficiat in ultimii doi ani de acest tip de sponsorizare din partea Fundatiei pentru SMURD sau a Societatii de Medicina de Urgenta Catastrofa din România.   Sponsorizarea va include:

  • transportul si cazarea pe durata Congresului, 10-14 septembrie a.c.;
  • suma de 180 EUR din taxa de participare.

ATENTIE: medicii specialisti si primari care vor fi admisi vor trebui sa suporte diferenta de 145 EUR la taxa de participare.

Totodata, cei care nu vor fi inclusi pe lista persoanelor a caror deplasare va fi finantata de Fundatia pentru SMURD, in cazul in care solicita pâna la 17 iulie a.c., vor putea plati taxa de participare, negociata special, la tarif redus:

  • taxa medici rezidenti, asistenti medicali, paramedici, studenti: 180 EUR
  • taxa medici specialisti si medici primari: 325 EUR  

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul disponibil AICI si sa il transmiteti la adresa de e-mail: office@fundatiapentrusmurd.ro pâna la 17 iulie a.c..