06/30/11

Comunicat burse Fundatia pentru SMURD – Brigada de Pompieri din Paris

Fundatia pentru SMURD in colaborare cu Brigada de Pompieri din Paris urmeaza sa asigure trei burse de formare in Franta pentru medicii specialisti sau primari in specialitatea medicina de urgenta sau anestezie terapie intensiva, conditia obligatorie fiind ca aplicantii sa activeze in cadrul Serviciului Mobil de Urgente, Reanimare si Descarcerare (SMURD) de cel putin 1 an.

Bursa prevede un contract de lucru pe durata a 2 ani incheiat cu Brigada de Pompieri din Paris, perioada de timp in care persoana respectiva are obligatia de a participa la toate modulele de pregatire in domeniul asistentei medicale de urgenta prespitalicesti precum si in cazul interventiilor la accidente colective si calamitati, inclusiv interventii care implica substante chimice, radiologice, nucleare sau biologice si sa efectueze cel putin 100 de garzi pe an in cadrul echipajelor de terapie intensiva mobila, in calitate de medic.

Numarul total burselor este de trei si fiecare dintre acestea cuprinde: cazare si masa asigurata pe durata contractului (inclusiv cazare familie, daca este cazul) si o suma lunara de aprox. 3.500-4.000 EUR, asigurata de Brigada de Pompieri din Paris, in acest sens fiind obligatorie semnarea unui contract de munca si urmand ca medicul bursier sa aiba, pe durata celor 2 ani, statutul de medic militar.

Persoanele care vor fi selectionate vor semna un contract prin care se angajeaza ca la finalul pregatirii se vor intoarce la locurile de munca din Romania, in cadrul SMURD, unde vor lucra cel putin 4 ani, in caz contrar obligandu-se sa achite Fundatiei pentru SMURD un cuantum in valoare de 70.000 EUR.

Pentru inscriere va rugam sa ne transmiteti un cv actualizat si datele dvs. de contact pe adresa de e-mail: office@fundatiapentrusmurd.ro.

Data limita de depunere a solicitarilor de inscriere este de 10 iulie 2011. 

                                    Dr. Raed ARAFAT

Presedintele Consiliului director

Fundatia Pentru SMURD

30 iunie 2011