27/01/14

Comunicat privind sprijinirea participarii a 4 persoane la European Trauma Course

UPDATE: In urma analizei dosarelor primite, au fost selectate, pentru a beneficia de sprijinul privind participarea la cursul „European Trauma Course”, urmatoarele persoane:

  1. AIGNATOAEI Bogdan, Bucuresti.
  2. CIUBOTARI Alexandrina, Vaslui.
  3. TRANCA Sebastian Daniel, Cluj.
  4. VATAU Dan, Targu-Mures.

––––––––––––––––––––––––––––

Fundatia pentru SMURD va sponsoriza participarea unui numar de 4 de persoane la cursul „European Trauma Course”, ce se va desfasura in perioada 23-25 februarie 2014, la Targu-Mures.

Persoanele carora se adreseaza acest sprijin sunt medici rezidenti si tineri specialisti, ultimii cu vechime nu mai mare de doi ani in specialitate si care lucreaza in prezent in domeniul medicinii de urgenta.

Conditii de inscriere: transmiterea pana la data de 1 februarie a.c., pe email la adresa: office@fundatiapentrusmurd.ro, a unui c.v. actualizat si a unei adeverinte de salariat care sa dovedeasca angajarea in domeniul medicinii de urgenta.

Un alt criteriu de selectie este ca aplicantul sa nu fi beneficiat in ultimii doi ani (anii 2012 si 2013), de un sprijin din partea Fundatiei pentru SMURD sau a Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania, pentru a participa la o activitate stiintifica.

Mai multe detalii privind acest curs, puteti gasi aici:  http://www.europeantrauma.com/.

Fundatia pentru SMURD

27 ianuarie 2014