28/04/11

Comunicat de presa sponsorizare Renania – Fundatia pentru SMURD

Renania ofera pompierilor SMURD casti de protectie in valoare de 12.000 EUR. Renania, cel mai important furnizor local de echipamente pentru protectia muncii, va asigura gratuit 175 de casti pompierilor care fac parte din structurile SMURD.

Imagine semnare contract de sponsorizare

Sponsorizarea asigurata Fundatiei pentru SMURD, in valoare de 12.000 EUR, coincide cu aniversarea Zilei Internationale a Securitatii si Sanatatii in Munca – 28 aprilie.

„SMURD este una dintre cele mai active, eficiente si de incredere entitati publice din Romania. Misiunea sa este vitala pentru noi toti. Insa la fel de vitale sunt si securitatea si sanatatea celor care salveaza vieti. Ne bucuram sa putem continua sprijinul acordat Fundatiei pentru SMURD si sa contribuim la protectia acelor oameni care asigura prima linie in salvare, asistenta si prim ajutor”, a declarat dr. Orlando Szasz, Directorul General Renania.

„Renania este o companie ce a ales sa sustina activitatea SMURD si sa protejeze vietile salvatorilor. SMURD intervine in toate situatiile in care viata pacientilor este pusa in pericol si, prin sprijinul acordat de Renania, vom putea imbunatati securitatea interventiilor unui anumit numar de pompieri ce executa misiunile SMURD. Va multumim pentru seriozitate si implicare!”, a declarat dr. Raed Arafat, Presedintele Fundatiei pentru SMURD.

Imagine semnare contract de sponsorizare

Castile de protectie pentru pompieri oferite de catre Renania asigura o protectie completa a capului in operatiuni de salvare, impotriva incendiilor si a socurilor mecanice. Echipamentul protejeaza calota, ceafa si gatul, precum si fata de temperaturi inalte si impact mecanic.

Despre Renania

Renania este liderul pietei autohtone de echipamente si sisteme de protectia muncii, cu operatiuni de import, distributie si export. Compania, activa de 15 ani in industria de profil, este furnizor de solutii integrate si complete de tip «one stop shop». Aceste solutii acopera evaluarea necesitatilor de protectie si a riscurilor,  furnizarea de echipamente, programe de eficientizare a costurilor si a proceselor interne. Portofoliul Renania include peste 1000 de articole apartinand unui numar de peste 60 de marci internationale (3M, DuPont, Uvex, Ansell, Drager etc.) si proprii (Vertiqual, Defender, Offshore). Renania are, In prezent, 91 de angajati si peste 4000 de clienti activi.

Despre Fundatia pentru SMURD

Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2006, ca persoana juridica privata, non-profit, ce sustine, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) si dezvoltarea asistentei medicale de urgenta.

Misiunea Fundatiei pentru SMURD este sa imbunatateasca calitatea vietii persoanelor care locuiesc in Romania, prin sprijinirea dezvoltarii sistemului integrat medical si tehnic de urgenta si prim ajutor.

28 aprilie 2011

Fundatia pentru SMURD