01/10/19

Participare EUSEM 2019

În urma comunicatului prin care anunțam că Fundația pentru S.M.U.R.D. va sponsoriza participarea unui număr de 60 de persoane la cel de-al XIII-lea Congres European de Medicină de Urgență, EUSEM 2019, publicăm mai jos lista finală rezultată în urma procesului de selecție.
Listă selecție EUSEM
Fiecare participant va primi prin e-mail un formular prin care va fi rugat să confirme locul oferit de Fundație împreună cu următoarele detalii legate de cazare și transport:

  • cazare la Hotel Ilf, cu mic dejun inclus, în perioada 12-16 Octombrie 2019 (4 nopti ) – cazarea se face in camere duble twin;
  • transport cu autocarul din București, cu plecare în data de 11.10.2019 și întoarcere în data de 17.10.2019 – ora de plecare din Bucuresti precum si orele opririlor pe traseu vor fi comunicate ulterior. Traseul pe care se va deplasa autocarul este: Bucuresti – Pitesti -Rm. Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad. Va rugam sa precizati in emailul de confirmare orasul de unde veti urca in autocar. Costurile legate de ajungerea de la domiciliu la locul de urcare in autocar si respectiv retur intra in responsabilitatea participantilor.

Participanții care nu doresc să beneficieze din partea Fundației de opțiunile de cazare și transport menționate mai sus, sunt rugați să specifice acest aspect în cadrul formularului.