21/06/13

Fundatia Vodafone – Voluntar de profesie – 2013

Fundatia Vodafone - Voluntar de profesie Fundatia Vodafone Romania da astazi startului celei de-a patra editii a programului „Voluntar de profesie”.Prin programul Voluntar de profesie, 18 persoane au sansa de a lucra timp de 6 luni pentru beneficiarii unei organizatii non profit care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, intr-unul din domeniile: sanatate, educatie, prevenirea abandonului familial si scolar, programe pentru tineri cu dizabilitati si programe pentru varstnici. Perioada de inscriere este 20 iunie – 14 iulie.

Persoanele care doresc sa se inscrie in program, trebuie sa identifice organizatia non profit, sa obtina acordul acesteia pentru a lucra impreuna timp de 6 luni si sa completeze formularul de inscriere disponibil pe www.fundatia-vodafone.ro sectiunea Voluntar de profesie.

Primele trei editii ale programului Voluntar de profesie au insemnat 16.000 ore de voluntariat si 48 de proiecte realizate in beneficiul sectorului non profit din Romania si a 10.000 de persoane aflate in grija ONG-urilor. Pentru mai multe informatii privind programul Voluntar de profesie al Fundatiei Vodafone Romania, gasiti atasat AICI materialele de presa. Fundatia Vodafone Romania

Fundatia Vodafone - Voluntar de profesie 2012