09/28/16

EUSEM – informatii transport

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

TRANSPORT: Plecarea spre Viena va avea loc cu autocarul din Bucureşti şi Târgu-Mureş, după cum urmează:

  • Bucureşti: !UPDATE: Plecare în data de 30 septembrie 2016, ora 23.30, din parcarea Ikea, de lângă Centrul comercial Băneasa. Autocarul va ajunge în Sibiu, în parcarea Cetăţii, la ora 04.30, respectiv în Arad, la ora 10.00. Rută: Bucureşti – Piteşti – Rm. Vâlcea – Sibiu – Arad – Viena şi retur.
  • Târgu-Mureş: Plecare în data de 1 octombrie 2016, la ora 02.30, din parcarea Kaufland, de la Gara Mare. Autocarul va ajunge în Sibiu, în parcarea Cetăţii, la ora 04.30, respectiv în Arad la ora 10.00 (în Arad urcă doar persoanele care sunt repartizate la autocarul de Târgu Mureş, în parcarea benzinariei Lukoil, pe centură). Rută: Târgu Mureş – Sibiu – Arad – Viena şi retur în perioada 30.09.2016 – 06.10 .2016. Doar pentru urgenţe, şofer autocar: Daroczi Gyorgy, tel: 0747048450.

Este foarte important să ajungeţi cu 15 minute înainte de ora stabilită de plecare pentru a vă organiza în timp util cu bagajele în autocar.

Gasiţi mai jos repartizarea în cele două autocare:

  • Autocar Bucureşti AICI
  • Autocar Târgu Mureş AICI

Doar pentru urgenţe, mai jos, se găsesc numerele de telefon ale şoferilor principali:

  • autocar Târgu Mureş: Daroczi Gyorgy, tel: 0747048450
  • autocar Bucureşti: Csaba, tel: 0754644794

Durata transportul este de max. 20-22 ore, în funcţie de timpul petrecut cu formalităţile vamale. Fiecare participant va avea nevoie, în mod obligatoriu de cartea de identitate.

HOTEL: Voucherele pentru hoteluri au fost transmise pe email fiecărui participant. Este foarte important să le imprimaţi şi să le prezentaţi, alături de cartea de identitate, la cazarea la hotel.

Taxa de oraş, aprox. 2 EUR/zi (în total aprox. 8 EUR) va trebui achitată cash la cazare de fiecare participant.

TRASNFER CONGRES: Va fi asigurat transportul, cu autocarele noastre, de la hotel la Congres dimineaţa, respectiv, la finalul fiecărei zile, după-amiază, de la Congres la hotel.

Urmează să adăugăm şi alte detalii utile.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri întâmpinate în urma reorganizării transportului.

Cu respect,

Fundaţia pentru SMURD