01/11/19

Curs terapie intensivă pediatrică de bază (Pediatric Basic ICU) – mai 2019

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În perioada 02-03 Mai 2019 va avea loc la Târgu-Mureș, în Centrul național de Pregătire în Medicină de Urgență și Dezastre, cursul de Pediatric Basic ICU (Terapie Intensivă Pediatrică de baza). Cursul se adresează rezidenților și medicilor specialiști/primari în medicină de urgență/ATI, medicilor rezidenți/specialiști/primari în pediatrie cu puțină experiență în terapie intensivă pediatrică.

Cursul include prezentări teoretice și ateliere practice în proporție de 1:1. Temele discutate se referă la evaluarea pacientului pediatric critic, ventilația mecanică, monitorizare, șoc, insuficiență respiratorie, traumă, interpretarea gazelor arteriale, tulburări metabolice, resuscitare, analgezie-sedare etc.

Cu o lună înaintea cursului, participanții vor primi un manual de curs, care trebuie parcurse și vor susține un test on line pre- curs.

Mai multe detalii despre curs pot fi găsite accesând link-ul https://www.aic.cuhk.edu.hk/web8/BASIC%20paeds.htm

Numărul maxim de participanții este de 30.

Pentru informații suplimentare si înscriere persoana de contact este dr. Sipos Emese

Email: siposemese@yahoo.com

Taxa de curs este de 400 RON și include materialele de curs, pauzele de prânz și de cafea.