07/25/13

Comunicat privind inscrierea la MEMC 2013

Fundatia pentru SMURD va sponsoriza participarea unui numar de 80-100 de persoane la cel de-al VII-lea Congres Mediteranean de Medicina de Urgenta, ce se va desfasura in Marseille, Franta, in perioada 8-11 septembrie 2013.

Persoanele carora se adreseaza acest sprijin sunt medici rezidenti, asistenti medicali, paramedici, studenti, medici specialisti si medici primari care nu au beneficiat in ultimii doi ani (anii 2011 si 2012), de acest tip de sponsorizare din partea Fundatiei pentru SMURD sau a Societatii de Medicina de Urgenta Catastrofa din Romania. Celelalte criterii de departajare sunt urmatoarele: depunerea si acceptarea prezentarii unei lucrari la acest congres, activitatea de voluntariat desfasurata, cunoasterea limbii engleze, specialitatea si recomandarile primite.

Sponsorizarea va include:

  • transportul cu autocarul/avionul pe ruta Bucuresti  – Marseille si retur. In ceea ce priveste orasul de plecare, va fi analizata cea mai buna varianta de transfer, din punct de vedere financiar si in acest sens este posibil ca locatia de plecare sa fie schimbata (Targu-Mures sau Sibiu).
  • cazarea cu mic-dejun, pe durata Congresului, in perioada 8-11 septembrie 2013;
  • taxa de participare in valoare de 310 EUR pentru medici, respectiv 155 EUR pentru ceilalti participanti.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul disponibil online la adresa de internet: memc2013.fundatiapentrusmurd.ro/formular1 sau sa transmiteti formularul de inscriere disponibil, la sectiunea Comunicate, completat si scanat la adresa de e-mail: memc2013@fundatiapentrusmurd.ro , pana la 1 august 2013, ora 10.00

Mai multe detalii cu privire la organizarea Congresului Mediteranean de Medicina de Urgenta, puteti gasi aici: http://www.memc2013.org/en/

Fundatia pentru SMURD

25 iulie 2013