12/25/09

Comunicat privind proiectul de voluntariat CharityGift.ro

Fundatia Pentru SMURD participa in cadrul proiectului de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online unde toate produsele contin o donatie, fara adaosuri de pret.

Ajuta cu un singur click

Prin participarea in cadrul proiectului CharityGift.ro, Fundatia Pentru SMURD vizeaza o implicare activa in cadrul unui proiect serios si eficient, prin intermediul caruia se promoveaza responsabilitatea individuala si sociala, trasaturi ce se regasesc si in obiectivul SMURD: sa fie alături de oameni ori de cate ori este necesar, sa fie acolo unde este nevoie de asistenta medicala de urgenta. Aceasta este ceea ce stiu sa faca foarte bine toti membrii SMURD.

CharityGift.ro functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Prin achizitia facuta, cumparatorul alege la randul sau cauza careia doreste sa-i revina acea suma.

Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Ajutorul pe care fiecare il poate oferi nu este conditionat si limitat la sprijinul financiar, ci indiferent de varsta, statut social sau disponibilitate, cu totii putem contribui printr-un singur click, incat fiecare accesare a paginii web destinata realizarii proiectului va spori interesul partenerilor si va face site-ul mai atragator pentru o eventuala colaborare.

Ajuta cu un singur click www.charitygift.ro !

Fundatia Pentru SMURD

28 octombrie 2009