08/18/10

Comunicat privind participarea la Congresul European de Medicina de Urgenta

Fundatia Pentru SMURD va sponsoriza participarea unui numar de 80-100 de persoane la Congresul European de Medicina de Urgenta, ce se va desfasura la Stockholm, in perioada 11-14 octombrie 2010.

Persoanele carora se adresează acest sprijin sunt medici rezidenti, asistenti medicali, tineri specialisti precum si medici specialisti si primari care nu au beneficiat in ultimii doi ani de acest tip de sponsorizare din partea Fundatiei pentru SMURD sau a Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania.

Sponsorizarea va include transportul cu autocarul pana la Budapesta cu plecare de la Targu Mures, Cluj si Oradea si cu avionul de la Budapesta, cazarea pe perioada Congresului, 09-14 octombrie a.c. si taxa de participare.

Totodata cei care nu vor fi inclusi pe lista persoanelor a caror deplasare va fi finantata de Fundatia pentru SMURD, in cazul in care solicita pana la 8 septembrie a.c., vor putea plati taxa de participare la tarif redus:

– taxa medici rezidenti si asistenti medicali: 2050 SEK (aprox. 215 EUR)

– taxa medici specialisti si medici primari: 3750 SEK (aprox. 395 EUR)

In acest sens va rugam sa completati formularul, disponibil AICI, si sa il transmiteti la adresa de e-mail: office@fundatiapentrusmurd.ro pana la 8 septembrie a.c..

Pentru mai multe informatii cu privire la documentele solicitate, persoana de contact este: Tiberiu Fechete, telefon: +40733008237, e-mail: tfechete@smurd.ro.

16 august 2010                                                                          

Dr. Raed ARAFAT

Presedintele Consiliului director

Fundatia Pentru SMURD