01/05/12

(2010-2011) Constructia centrului de formare in primul-ajutor calificat si descarcerare – SMURD Cluj

Inaugurarea – Centrul de formare şi pregatire in descarcerare si asistenta medicala de urgenta din Cluj a fost inaugurat la 24 noiembrie 2011.

Centrul de formare SMURD Cluj

Noul centru de pregatire a paramedicilor SMURD, deserveste atat judetul Cluj, cat si cele invecinate si dispune de aparatura moderna in ceea ce priveste pregatirea pentru primul ajutor medical de urgenta.

Buget final: 1.006.557 lei – include si dotarile centrului de formare

Centrul de formare SMURD Cluj

Centrul de formare SMURD Cluj

Ca si structura centrul este o componenta a ISU Cluj si este functional din luna februarie a acestui an. Vezi AICI Procesul verbal de predare-primire.

Centrul de formare SMURD Cluj

5 ian. 2011 – semnarea contractului de constructie

Fundatia pentru SMURD in parteneriat cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Avram Iancu” Cluj a semnat, la 5 ianuarie 2011, contractul privind realizarea Centrului regional de instruire pentru paramedicii SMURD Cluj.

Imagine lucrari - SMURD Cluj

Prin intermediul acestui proiect, ce va fi finalizat la sfarsitul lunii noiembrie 2011, paramedicii SMURD din Cluj dar si din judetele alaturate vor urma programe de formare si pregatire in descarcerare si asistenta medicala de urgenta.

Imagine lucrari - SMURD Cluj

Fondurile, in valoare de peste 738.000 RON, provin din redirectionarea a 2% din impozitul pe venit platit statului de catre persoanele fizice din Romania, pe baza formularului 230, completat si depus la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Imagine lucrari - SMURD Cluj

Centrul va avea spatii de instruire, cazare si masa si va fi dotat cu toate functionalitatile necesare desfasurarii unei activitati eficiente de formare pentru 16 oameni. Cu ajutorul uneia dintre cele mai moderne truse de pregatire, in valoare de aprox. 84.000 de lei, care contine un adevarat simulator de instruire, viitorii cursanti vor urma cursuri teoretice, practice, simulari, evaluari si reevaluari.

Acest centru de formare va fi sustinut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ”Avram Iancu” din Cluj.