01/08/10

(2008) Achizitionare masini de suport logistic

Descriere: Dotarea cu trei masini de suport logistic, modelul Opel Movano, donate centrelor din Cluj, Bucuresti si Targu Mures.

Masinile sunt dotate pentru acordarea sprijinul logistic si transportului de materiale si oxigen pentru echipajele de prim-ajutor astfel incat sa nu fie necesara deplasarea echipajelor si intreruperea activitatii in vederea aprovizionarii.

.

Masina de suport logistic

Fiecare din aceste masini a fost dotata cu butelii de oxigen portabile, butelii de oxigen de capacitate mare pentru uzul interior al ambulantelor si containere pentru materialele consumabile. Totodata fiecare dintre aceste masini mai are in dotare butelii de aer comprimat si un compresor de aer, necesare pompierilor in timpul interventiilor la incendii (astfel se asigura schimbul buteliilor utilizate de pompieri si reumplerea lor la locul interventiei).

Imagine interior Opel Movano

In concluzie masina are rolul de a sprijini echipajele de prim-ajutor precum si echipajele de pompieri, aflate la locul interventiei. Pe langa transportul materialelor, fiecare masina are capacitate de transport pentru 5 persoane, ceea ce face ca masinile sa fie utile si in cazul accidentelor colective, ca masini de sprijin logistic la locul interventiei.

Imagine Opel Movano interior


Imagine interior Opel Movano

SUMA NECESARA: 883191,68 RON