Notice: Undefined property: WP_Error::$category_parent in /home/smurdfff/public_html/wp-content/themes/smurd/single.php on line 8

Notice: Undefined property: WP_Error::$category_nicename in /home/smurdfff/public_html/wp-content/themes/smurd/single.php on line 9
19/02/20

Curs Basic ICU (Terapie Intensivă de bază)

În perioada 27-28 Aprilie 2020, va avea loc la Târgu-Mureș, în Centrul Național de Formare în Medicină de Urgență și Dezastre, cursul de Basic ICU (Terapie Intensivă de bază). Cursul se adresează rezidenților și medicilor specialiști/primari în medicină de urgență/ATI cu mai puțină experiență în terapie intensivă.

Cursul include prezentări teoretice și ateliere practice în proporție de 1:1. Temele discutate se referă la evaluarea pacientului critic, ventilația mecanică, monitorizare, șoc, insuficiență respiratorie, traumă, interpretarea gazelor arteriale, tulburări metabolice, resuscitare, analgezie-sedare etc.

Cu o lună înaintea cursului, participanții vor primi un manual de curs și accesul la o aplicație pentru telefon mobil/tabletă (include unele prezentări, manual de curs, algoritmi), care trebuie parcurse și vor susține un test on line pre curs.

Mai multe detalii despre curs pot fi găsite accesând link-ul https://www.aic.cuhk.edu.hk/web8/BASIC.htm

Numărul maxim de participanții este de 24.

Pentru informații suplimentare și înscriere persoana de contact este dr. Truța Sorana

Email: struta@smurd.ro

Taxa de curs este de 400 RON și include materialele de curs, pauzele de prânz și de cafea.