22/04/13

Congresul Mediteranean de Medicina de Urgenta 2013 – extindere termen depunere lucrari stiintifice

Va anuntam pe aceasta cale ca termenul de transmitere a lucrarilor stiintifice pentru cel de-al VII-lea Congres Mediteranean de Medicina de Urgenta, a fost extins pana la 30 Aprilie 2013.

Fundatia pentru SMURD intentioneaza sa sponsorizeze si in acest an participarea unui numar de 80-100 de persoane la cel de-al VII-lea Congres Mediteranean de Medicina de Urgenta, ce se va desfasura in Marsilia, Franta, in perioada 8-11 septembrie 2013. Persoanele carora se adreseaza acest sprijin sunt medici rezidenti, asistenti medicali, paramedici, studenti precum si medici specialisti si primari care nu au beneficiat in ultimii doi ani de acest tip de sponsorizare din partea Fundatiei pentru SMURD sau a Societatii de Medicina de Urgenta Catastrofa din România. Ca in fiecare an, un criteriu foarte important de selectie va fi prezentarea unei lucrari stiintifice la acest Congres. Selectia persoanelor care vor beneficia de sprijin din partea Fundatiei pentru SMURD, va fi lansata in perioada iunie-iulie.  

Mai multe detalii cu privire la organizarea Congresului Mediteranean de Medicina de Urgenta, puteti gasi aici: http://www.memc2013.org/en/

Fundatia pentru SMURD

22 aprilie 2013