20/11/10

(2010) Dotarea autospecialei pentru medicul de urgenta SMURD Mures

Descrierea: In urma unei donatii din partea companiei Aliat-MBO Group Targu-Mures, Fundatia pentru SMURD a primit o masina de teren, , ce va fi folosita ca autospeciala pentru medicul de urgenta ce isi desfasoara activitatea in cadrul SMURD Mures. Masina donata de Aliat-MBO Group Targu-Mures a fost predata oficial in timpul festivitatii ce a avut loc la 24 septembrie 2010, la Targu-Mures, cu ocazia aniversarii celor 20 de ani de activitate SMURD Mures.

Imagine autospeciala SMURD Mures

Acest autovehicul a intrat in dotarea SMURD Mures ca masina de interventie iar adaptarea necesara, pentru a putea fi folosita in cadrul activitatii de interventie, a fost finantata de Fundatia pentru SMURD.

Imagine predare oficiala autospeciala SMURD Mures

Activitati incluse in proiect:

– Pregatirea autoturismului

– Montare echipamente electrice si dispozitive auxiliare

– Instalare echipamente de comunicatie

– Montare dispozitive de semnalizare

– Instalarea echipamente pentru imobilizare, resuscitare, monitorizare si protectie personala

Obiectivul general al proiectului consta in imbunatatirea capacitatii de raspuns in situatii de urgenta la nivelul Regiunii de Dezvoltare Centru, prin reducerea timpului de interventie pentru acordarea primului ajutor calificat si pentru interventii in situatii de urgenta si cresterea calitatii actului medical in regiunea mai sus mentionata.

BUGET PROIECT: 28.520 EUR