12/11/17

Curs Basic ISU (terapie

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În perioada 25-26 ianuarie 2018 va avea loc la Târgu-Mureș, în Centrul național de Pregătire în Medicină de Urgență și Dezastre, cursul de Basic ICU (Terapie Intensivă de baza). Cursul se adresează rezidenților și medicilor specialiști/primari în medicină de urgență/ATI cu puțină experiență în terapie intensivă.

Cursul include prezentări teoretice și ateliere practice în proportie de 1:1. Temele discutate se referă la evaluarea pacientului critic, ventilația mecanică, monitorizare, șoc, insuficiență respiratorie, traumă, interpretarea gazelor arteriale, tulburări metabolice, resuscitare, analgezie-sedare etc.

Cu o lună înaintea cursului, participanții vor primi un manual de curs și accesul la o aplicație pentru telefon mobil/tabletă (include unele prezentări, manual de curs, algoritmi), care trebuiesc parcurse și vor susține un test on line precurs.

Mai multe detalii despre curs pot fi gasite accesand link-ul AICI

Numărul maxim de participanții este de 24.

Pentru informatii suplimentare si inscriere persoana de contact este dr. Truta Sorana. Email: struta@smurd.ro

Taxa de curs este de 400 RON și include materialele de curs, pauzele de prânz și de cafea.