11/20/10

(2010) Sprijin logistic in vederea unei bune desfasurari a activitatii Centrului national de formare din cadrul ISU Mures

Descrierea proiectului: Modernizarea procesului de invatamant prin utilizarea metodelor moderne de predare in procesul formarii si perfectionarii pregatirii personalului in cadrul Centrului National de Formare din cadrul ISU Mures.

Au fost achizitionate echipamente audio/video (aparat foto, camera de filmat, televizor LCD) si doua usi batante pentru gararea Autospecialei – Punct de Comanda Mobil si Autospeciala de Dezastre.

Aparatul de fotografiat si camera de filmat sunt necesare pentru filmarea/fotografierea principalelor interventii specifice SMURD din cadrul detasamentului Tg. Mures, editarea unor filme didactice cu tematica specifica cursurilor si, ulterior, pentru formarea unei baze de date si informatii audio/video, specifice istoricului entitatii.

In urma achizitiei unui televizor LCD, va exista posibilitatea prezentarii cursantilor a unor filme didactice si emisiuni TV, cu tematica specifica, realizate la nivel international si a unor analize a interventiilor specifice sistemului medical de urgenta prespitaliceasca si informarea cursantilor prin mijloace mass-media TV, pe toata durata cursului de pregatire.

Avand in vedere gabaritul atipic pentru cele doua autospeciale, cele doua usi batante de acces reprezinta un sprijin logistic prin posibilitatea de garare corespunzatoare si pastrarea adecvata a echipamentelor speciale cu care sunt dotate autospeciala – Punct de Comanda Mobil (agabaritic) si Autospeciala de Dezastre. Totodata au fost achizitionate rafturi metalice pentru construirea unui depozit de medicamente si materiale medicale pentru ambulantele de tip B si C din cadrul Detasamentului de Pompieri judetul Mures, conform legislatiei in vigoare.

Obiectivul general al proiectului consta in imbunatatirea activitatii de instruire a Centrului National de formare formatori si sprijinirea activitatii ISU „Horea” Mures.

BUGET PROIECT: aprox. 6.400 EUR