04/08/11

(2010-2011) Amenajarea Centrului pentru formare si pregatire in descarcerare si asistenta medicala de urgenta in cadrul ISU Sibiu.

Descriere: Datorita fluctuatiei de personal, a schimbarii necesitatilor precum si a extinderii abilitatilor de paramedic la tot personalul ISU a fost necesara infiintarea si dezvoltarea unui Centru de formare a paramedicilor in asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca si operatiuni de descarcerare. Centrul de instruire de la Sibiu va acoperi si necesitatile judetelor Brasov si Alba in materie de personal paramedical, venind in sprijinul Centrului de la Târgu-Mures. Mai multe detalii AICI

Imagine centru Sibiu

Fundatia pentru SMURD a finantat amenajarea si dotarea cu mobilier si echipamente electronice si electrocasnice, in valoare totala de aprox. 180.000 RON.

Imagine centru Sibiu

Investitia a urmarit amenajarea cladirii pentru instruirea personalului in asistenta medicala de urgenta si descarcerare.

Realizarea proiectului privind mansardarea constructiei este o solutie eficienta a circuitului functional privind gruparea spatiilor pentru formarea personalului in acordarea ajutorului medical de urgenta si descarcerare si neafectarea activitatilor specifice ISU Sibiu. 

Imagine centru Sibiu

Lucrarile propuse:

1.Mansardare constructie prin compartimentare si creare de spatii (2 dormitoare, o bucatarie, baie, hol)

2.Lucrari de finisaje

3.Lucrari de extindere si modernizare a instalatiilor electrice, sanitare, de incalzire, ventilare, climatizare, telecomunicatii si de aparare impotriva incendiilor.

4.Dotarea cu mobila

Lucrarile de amenajare vor fi efectuate in regie proprie.

Necesitatea acestei investitii este datorata unui deficit de spatii pentru asigurarea cerintelor minime infiintarii Centrului de formare si pregatire in descarcerare si asistenta medicala de urgenta.

BUGET PROIECT: 130.000 RON