21/01/10

(2009) Numarul unic 112 – drept si responsabilitate

Descriere: Sprijinirea proiectului 112 desfasurat de Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate. Scopul acestui proiect este de a creste gradul de informare, responsabilitate si spirit civic al populației generale, dar mai ales in randul copiilor si tinerilor, cu privire la numarul unic de urgentă 112, prin promovarea cunoasterii si a folosirii corecte si responsabile a acestuia.

Solicitant: CPSS – Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate.

Acest obiectiv se va realiza prin dezvoltarea si implementarea unei campanii nationale de informare si responsabilizare a populatiei. Proiectul cuprinde activitati de comunicare la nivel national dar si local prin care vor fi transmise informatii despre sistemul de urgenta 112, modalitatea de utilizare a serviciului 112, dar mai ales despre utilizarea corecta si responsabila a acestui numar, avand in vedere numarul mare de apeluri false primite la 112.

Grupul tinta ales este reprezentat de populatia generala a Romaniei, cu accent pe populatia din mediul rural unde informatiile ajung mai greu si, in mod special copiii, tinerii si cadrele didactice, dar si autoritatile publice locale.

SUMA NECESARA PROIECTULUI: 5000 RON